Relationsdagen
Facebook


Relationsdagen Uppsala Konsert & Kongress

Stort tack till alla drygt 1 000 personer som gjorde årets Relationsdag till succé! Ett speciellt tack riktar vi till huvudpartners, partners och utställare. Nu ser vi fram emot 2017 års Relationsdag.

Relationsdagen Uppsala Växer arrangeras av Relation AB. Här ser ni hur programmet såg ut 2016.

Uppsala är Sveriges fjärde största tätort med drygt 207 000 invånare i kommunen, och drygt 347 000 invånare totalt i länet. Det finns ingenting som tyder på att Uppsala kommer att sluta växa, snarare tvärtom. Nya stadsdelar och bostadsområden växer fram, företag väljer att etablera sig i och omkring Uppsala och staden lockar med både historia och goda framtidsutsikter.

Men i takt med stadens starka tillväxt stöter vi naturligtvis på frågeställningar om hur vi undviker växtvärk och hur vi tillsammans växer på bästa och mest hållbara sätt.

Relationsdagen, som går under temat Uppsala Växer, genomförs för elfte året i rad och vi lyfter ett ämne som berör oss alla, hela tiden.

Relationsdagen är ett av Relations största arrangemang. Till dagen kommer ungefär 1000 deltagare ur Uppsala läns näringsliv för att inspireras och knyta kontakter. Under åren har vi haft föreläsare som Fredrik Skavlan, Elaine Eksvärd, Stefan Sauk, Göran Person, Mattias Klum, Annie Lööf, Gert Wingårdh, Percy Nilsson, Ari Riabacke, Fredrik Lindström, Annika Winsth, Pär Johansson, Renata Chlumska, Nils Simonson och Torsten Jansson.